KWALITEIT EN GROEN ONDERNEMEN

Om te kunnen uitblinken in onze schoonmaakdiensten en de kwaliteit van ons werk te waarborgen, beschikken we over de benodigde certificaten, waaronder ISO-14001 en ISO-9001. Al onze medewerkers hebben het SVS diploma op zak en met behulp van het VSR-keurmerk bewaken we de kwaliteit van onze schoonmaakcontroles.

Daarnaast blinken we uit in groen ondernemen. Onze maatschappelijk verantwoorde werkwijze is namelijk een wezenlijk aspect van het Essential gevoel. Hier nemen we onze uitblinkers én onze klanten volop in mee. Als vanzelfsprekend voldoet onze dienstverlening aan de wettelijke milieueisen. Daarnaast werken we met eco-label producten en gaan we verantwoord om met schoonmaakmiddelen.

Ons magazijnsysteem is zoveel mogelijk gericht op hergebruik; afval wordt gescheiden en lege flacons worden bijgevuld en alleen weggegooid wanneer ze versleten zijn. Merken we dat we onze klanten kunnen inspireren met het groene Essential gevoel? Dan spelen we hier graag op in. Wist u trouwens dat ons nieuwe pand is voorzien van zonnepanelen en dat we ons brandstofverbruik zo laag mogelijk proberen te houden door middel van hybride auto’s?