Ben jij een ‘uitblinker’ in de schoonmaakbranche? Ben je flexibel en zie je het als een uitdaging om iedere keer weer verrast te worden met een nieuw project?

Essential Schoonmaakdiensten is op zoek naar:

‘Uitblinkers’ voor het flexteam

Het Essential gevoel
Als je onze nieuwe collega wordt, zal jij ook het Essential gevoel gaan ervaren. Wat is dat dan? Een warme en persoonlijke benaderingen waardering voor jouw inzet. In totaal zijn er 150 uitblinkers werkzaam voor Essential Schoonmaakdiensten. Vanuit het hoofdkantoor in Asten worden zij aangestuurd, maar de opdrachten bevinden zich in Brabant/ Limburg en Gelderland. Samen streven we naar brandschone kantoorgebouwen, scholen, ziekenhuizen, industriepanden en winkelcentra.

Wat ga je doen?
In deze afwisselende functie word je met een of meerdere directe collega’s uit het flexteam ingezet op projecten waar tijdelijk onderbezetting is. Je kunt bijvoorbeeld worden ingezet op een school, kantoorpand, huisartsenpraktijk of een partyzaal. Ongeveer een week van te voren kan redelijk goed ingeschat worden, waar de onderbezetting plaats vindt, maar je kan ook wel eens op het laatste moment gebeld worden voor een spoedklusje. Natuurlijk respecteren we jouw privéagenda, dus het kan natuurlijk voorkomen dat je niet beschikbaar bent.

Wie zoeken we?
Als het gezegde ‘niet lullen, maar poetsen’ op jouw lijf geschreven staat, dan vragen we je nadrukkelijk of je ook aan de andere vacature eisen voldoet:
– Ben je flexibel ingesteld?
– Ben je zowel overdag als vroeg in de avond beschikbaar?
– Ben je in het bezit van rijbewijs B?
– Ben je woonachtig in de omgeving van Asten? Je vertrekt namelijk vanuit het hoofdkantoor in Asten.
– Heb je ervaring in de schoonmaakbranche?
– Ben je minimaal 10 uur per week beschikbaar?

Wat bieden wij?
De medewerkers van het flexteam zijn de enige ‘uitblinkers’ die gebruik mogen maken van de bedrijfsauto van Essential. Jouw flexibiliteit wordt namelijk beloond met het gebruik van onze bedrijfsauto (deze auto overnacht overigens altijd bij Essential). Met het flexteam en de bedrijfsauto ga je namelijk naar de projecten die last minute ondersteuning nodig hebben.

De arbeidsvoorwaarden worden vanuit de cao Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf gehanteerd. Dit betekent het volgende:
– Afhankelijk van relevante werkervaring is je basis uurloon tussen de € 11,22 en € 12,74 bruto.
– 8% vakantietoeslag;
– Je krijgt vakantiedagen;
– Nette bedrijfskleding;
– Je ontvangt een eindejaarsuitkering;
– Afhankelijk van je wensen, worden opleidings- en doorgroeimogelijkheden geboden;
– Een baan waarbij je lekker in beweging bent.
– Daarnaast geven we je de garantie dat je iedere week standaard voor 10 uur betaald wordt. Afhankelijk van het aantal opdrachten, wordt duidelijk hoeveel uur je per week werkt.

Interesse?
Heb jij interesse in deze functie van ‘Uitblinker’ bij Essential Schoonmaakdiensten? Wacht dat niet langer en laat hieronder direct je gegevens achter.